Aktuelt

HUSK SYGESIKRINGSKORTET !! Efter påbud fra Sygesikringen må vi anmode om, at i medbringer sygesikringskortet ved alle henvendelser på klinikken. Et gyldigt sygesikringsbevis er en forudsætning for at få gratis lægehjælp.

ÅRSKONTROL Får du fast medicin for en sygdom, vil vi gerne se dig til en årlig kontrol i den måned, du har fødselsdag. Bestil tid til årskontrol hos sygeplejersken og medbring al din faste medicin ved kontrollen.

APP “MinLæge”                                                                                                                                                                          Du kan hente App’en ”MinLæge”  til din smartphone, så har du nem adgang til klinikkens online funktioner.

OBS MEDICINBESTILLING! Vi er ved at indføre de nye retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen vedrørende ordination af beroligende medicin og sovemedicin (benzodiazepiner). I henhold til retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen lyder det: ” I Sundhedsstyrelsens nye vejledning præciseres det også, at ordination og fornyelse af recepter på afhængighedsskabende lægemidler som hovedregel skal ske ved, at patienten møder op i konsultationen.”

ANNETTE TORNØE